Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

BeautyWeetjes

Je huid: we weten allemaal, dat als we er op de juiste manier voor zorgen, ze er ook goed uit zal zien, maar voor vandaag heb ik gewoon wat leuke weetjes over de huid op een rij gezet!

Wist je dat:
- De huid ons grootste orgaan is!
- Je huid het dikst is op je voetzolen en het dunst op je ooglid.
- Onze huid elke minuut 50.000 dode huidcellen verliest.
- Je huid totaal wel 10 tot 12 kilo kan wegen.
- Je huid een oppervlakte heeft van ca. 1,5 tot 2 vierkante meter!
- 25% van het vocht in je lichaam zich in de huid bevindt.
- Je huid is opgebouwd uit drie lagen: de opperhuid (epidermis), de lederhuid (cutis/dermis) en het onderhuidse bindweefsel (subcutis).
- De huid je beschermt voor invloeden van buitenaf, zoals bacteriën en virussen.
- Je huid tegelijkertijd slechte stoffen uit je lichaam naar buiten afvoert.

Wisten jullie deze dingen al over de huid?

Ik hoop niet, dat ik jullie ga vervelen met al die boxen, maar na wat zoeken naar aanleiding van de BlendBox ben ik erachter gekomen, dat 4 Januari ook de Truly Yours box is gelanceerd!

Het is hetzelfde concept als de GlossyBox en de Blendbox, opnieuw ontvang je maandelijks 5 miniaturen van vaak wat luxere merken. De Truly Yours box is alleen wel ietsje duurder dan de andere boxen, maar het scheelt niet veel. Hij gaat namelijk €12,95 per maand kosten.

Opnieuw ben ik een beetje sceptisch: eerst zien en dan geloven. Ik vraag me namelijk af, of al deze boxen zich nog wel van elkaar kunnen gaan onderscheiden, maar ben dus wel benieuwd!

En jullie? Ook benieuwd of ben je het inmiddels wel een beetje zat?

 

Sinds kort kunnen we al genieten van de Glossybox in Nederland: je neemt een abonnement en voor €12,50 krijg je dan maandelijks een box opgestuurd met 5 samples van luxe merken.

Op die manier kan je in aanraking komen met de wat duurdere producten, zonder dat je portemonnee meteen leeg is. Nu krijgen we in Nederland de BlendBox erbij! Het is eigenlijk hetzelfde concept, alleen nu krijg je 4 tot 5 samples van producten voor €10,-

Ik heb niet heel veel informatie over de box, maar het zou zomaar kunnen, dat hij uiteindelijk ook zo’n €12,50  gaat kosten, net zoals de Glossybox: deze kost namelijk eigenlijk ook €10,- alleen dan komen er nog €2,50 aan verzendkosten bij.

Opzich ben ik wel benieuwd naar deze box, maar dat komt ook een beetje door bovenstaand plaatje… want om heel eerlijk te zijn: het is praktisch hetzelfde als de GlossyBox, maar dan met een andere naam. Tja, wat voegt dit dan nog toe. Maar we zullen zien: als deze box uitkomt, zal ik er voor jullie bovenop zitten, want zonder het gezien te hebben kan je eigenlijk ook niet oordelen.

Wat vinden jullie zo op het eerste gezicht van de BlendBox?

 

Vandaag heb ik weer een aantal BeautyWeetjes voor jullie! Laten we meteen beginnen!

Korting bij Bewust Goed!

Bij de webshop Bewust Goed krijg je tot aan de feestdagen 10% korting op je bestelling met kortingscode: HAPPYHOLIDAYS10

————————————————————————

Binnenkort bij Ambachtelijke Zeep: Attirance producten!


Binnenkort te koop bij de webshop: Ambachtelijke Zeep de producten van het merk Attirance! Het wordt een hele uitgebreide lijn van shampoo’s naar bruisballen en bodylotion. Dus hou de shop in de gaten voor deze nieuwe spannende producten!

——————————————————————-

50% korting op alle haarstyling producten bij Etos!


Geldig tot 25 december 2011 dus wees er snel bij!

Dat was het weer voor deze week; ikzelf ben vooral benieuwd naar die nieuwe verzorgings-lijn! Ik word daar altijd heel enhousiast van!

Hebben jullie wat aan deze beautyweetjes?

Nailways en KLEANCOLOR

De webshop Nailways heeft nieuwe lakjes in het assortiment gekregen, namelijk de lakjes van KLEANCOLOR. Dit zijn hele mooie lakjes, die te verkrijgen zijn in verschillende finishes, zoals: holographic, metallic en neon.

De lakjes kosten €2,95 per stuk, dus ze zijn ook nog eens budgetproof! Hier kan je ze kopen.

 

Etos en Swarovski

Bij Etos willen ze graag dat we schitteren met de feestdagen en daarvoor hebben ze een lijn gecreëerd van producten, die ze samen met Swarovski gemaakt hebben!

Hier kan je kijken naar deze speciale lijn.

Hoe je jezelf kan laten schitteren met Etos kan je op deze pagina vinden.

 

Wat vonden jullie van deze Beauty Weetjes?

En willen jullie volgende week weer een nieuw artikel met daarin Beauty Weetjes zien?