Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Hot or Not

Misschien een vreemd thema om te kiezen voor Hot or Not, maar als ik heel eerlijk ben, zie ik maar weinig mensen/meiden lopen met rode broeken, of nou ja: sowieso zie je hier in Nederland niet zo snel mensen lopen met een echte kleur broek. Op blogs van fashionista’s zie je rode broeken toch regelmatig langskomen, dus ja, is het nou Hot or Not?

Dus wat vinden jullie? Is it Hot or Not?

Rode broeken zijn...

  • HOT! (82%, 9 Votes)
  • NOT! (18%, 2 Votes)

Total Voters: 11

Loading ... Loading ...

 

Regelmatig mogen jullie hier op BeautyWeetjes bepalen of iets Hot is or Not.

Vandaag gaat het over:

Groene make-up

Eerder vroeg ik jullie al eens, of jullie colorfull make-up (allerlei kleuren in één look) mooi vonden, maar nu heb ik het dus speciaal over gróene make-up.

Kijk maar even mee naar de volgende foto’s:

De eerste twee vind ik wel tof, maar de derde met de groene lippenstift: nee, that’s not my style. Het doet je er nogal ziekjes- en vreemd uitzien en ik denk niet, dat veel meiden dit graag naar school/het werk zouden dragen, of nou ja, ik denk niet, dat ze dit op je werk zullen waarderen (in ieder geval niet, als je een functie hebt waarbij je in aanraking komt met klanten of iets dergelijks).

Maar even terugkomend op de vraag of Groene make-up Hot is or Not: dan ga ik voor Hot, mits ik de lipstick hiervan kan uitsluiten! Ik draag zelf ook wel eens groene oogschaduw bij groene kleren en vind het vooral mooi, als je het daarmee kan combineren. Als ik het zomaar draag, vind ik het me ook niet echt mooi staan, maar met een shirtje met groen erin vind ik het prachtig. En wat vinden jullie?

Is groene make-up Hot or Not?

  • Hot zonder groene lipstick (83%, 10 Votes)
  • Hot inclusief de groene lipstick (8%, 1 Votes)
  • NOT! (9%, 1 Votes)

Total Voters: 12

Loading ... Loading ...

 

Regelmatig vragen wij jullie mening over een onderwerp of trend. Is it Hot or Not?
Vandaag: Winged Eyeliner:

Ik vind, dat het zeker heel Hot kan zijn, alleen dan wel de gematigde versies. Dus de eyeliners, die bijna tegen de wenkbrauw aankomen, of die een erge krul hebben: die vind ik wat minder. Ook niet iedereen kan het goed hebben, maar bij degenen die het wél staat vind ik het erg tof!

Winged eyeliner is voor mij dus echt Hot, mits op de juiste manier aangebracht :-)

Wat vinden jullie? Is it Hot or Not?

Vandaag voor jullie de vraag:

Kleurlenzen, is it Hot or Not?

Natuurlijk hebben je ogen vanzelf al een kleurtje, maar daar, waar je onder de zonnebank gaat (oeh, slecht! :-p) om wat donkerder te kleuren, of dat je een pakje verf in je haar gooit, daar blijft je oogkleur elke dag hetzelfde…

Met kleurlenzen niet. Kleurlenzen zijn niet zo heel bekend/populair in Nederland, maar het is wél een hele goede manier, om ook je ogen er precies zo uit te laten zien zoals jíj het wil! Maar ben je dan jezelf nog wel?

 

De eerste zijn wat extremer en de tweede wat natuurlijker en ook bedoeld voor mensen met wat donkerdere ogen van zichzelf.

Ik vind kleurlenzen aan de ene kant wel tof, maar aan de andere kant vraag ik me af, of het niet beter is, als ieder zijn eigen oogkleur houdt; soms kan je misschien denken van: Och,  had ik maar een … kleur ogen, maar je ogen horen wel bíj je, passen bij je en als je alles aan jezelf kan veranderen: wie word je dan op den duur, want jezelf ben je niet meer… Ik vind kleurlenzen dus niet Hot, nee: als ik met iemand spreek, dan kijk ik toch echt liever in zijn/haar echte kijkers!

En jullie? Vinden jullie kleurlenzen Hot or Not?

 

Vandaag voor jullie de vraag: Beenwarmers: is it Hot or Not?

Deze winter zie je ze weer overal voorbijkomen: de beenwarmers. Je kan gebreide-, stoffen- of plushen beenwarmers kopen en er zijn honderden kleuren en patroontjes te verkrijgen. Soms wordt het gedragen op enkellaarsjes of over de schacht van een gewone laars heen en ook boven sneakers zie je ze regelmatig rondlopen.

Bij de eerste denk ik: Oké, ze zijn wel grappig, maar om nou écht met zoveel vacht aan je benen rond te gaan lopen… Nee bedankt.

De tweede foto is een voorbeeld van gebreide beenwarmers en ik moet zeggen dat ik, mits ze in een andere kleur waren, hen best zou dragen, vooral als er een leuk patroontje of iets dergelijks in zit.

En dan die laatste… :-o Ik zou echt níemand aanraden om zoiets te dragen: ik vind het er behoorlijk idioot uitzien en dan moet je je ook nog bedenken, dat ik jullie de ‘draagbare’ versie laat zien, hè… Kijk maar eens naar onderstaande foto:

…. Deze dingen kosten trouwens €27,-! Nee, ik ben hier absoluut geen fan van!

Maar om terug te komen op de vraag: zijn beenwarmers Hot or Not? Ik moet ze een Hot en een Not geven: Hot voor de gebreide versie en Not voor de pluche/fake-fur varianten.

 

Wat vinden jullie? Zijn beenwarmers Hot or Not?

 

Vandaag de vraag:

Colorfull make-up: is it Hot or Not?

Natuurlijk snap ik, dat jullie niet morgen de deur uit gaan met éen van deze looks als je voor Hot kiest, maar de vraag is meer bedoeld als in : Vind je dit mooi of niet?Ik vind het wel interessant, maar mooi… Ik houd er méer van, als kleuren bij elkaar passen en als alles overloopt en klopt bij elkaar. Dat is hier niet echt het geval… Van mij krijgt dit dus een Not.

En van jullie? Is dit Hot or Not?