Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Whats New?

Essence brengt weer drie nieuwe mascara’s uit, waar ik erg benieuwd naar ben. Deze lijn zal bestaan uit drie mascara’s, waaronder een ‘volume boost’ mascara (de zwarte),  ‘volume boost’ waterproof mascara (de blauwe) en de ‘volume curl’ mascara (de zilveren).

Ik ben vooral benieuwd naar de zwarte en zilveren. Ik ga ze sowieso kopen en uittesten, want ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de Essence mascara’s: mijn wimpers en hun mascara matchen over het algemeen goed, laten we het maar zo zeggen.

Een krul willen de meesten van ons wel in onze wimpers en daarom hoop ik, dat de zilveren zijn naam ook echt gaat waarmaken. Nogmaals, ik ben erg benieuwd.

 

Wat zijn jullie ervaringen met Essence mascara’s? En ben je van plan 1 of meer uit deze lijn aan te schaffen?

 

Catrice zal half Februari weer met een nieuwe LE komen genaamd: Nymphelia. Ik ben weer blij verrast door deze collectie: er zitten naar mijn mening echt wel weer leuke spulletjes tussen! Kijk maar even met me mee:

Twee prachtige oogschaduws! Ze zullen €3,79 gaan kosten en je kan ze droog- maar ook nat aanbrengen voor een intensiever resultaat.

Een Blush (€4,49) een een Smokey Eyes set (€4,49) waar ik erg benieuwd naar ben!

Nepwimpers voor €3,99 en een mooie groene Eyeliner-pen voor €2,99. Voor je wimpers een mascara, die ze zwart-groen noemen (ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien): €3,99

En als laatste deze lipglossjes voor €3,79. Voor de nagellakjes moet je www.TheNailFactory.nl even in de gaten houden: ergens deze week komt daar een artikel over de nagellakjes online. Ik vind het een erg leuke collectie geworden, maar in ieder geval niet zo een waarvan ik alles zal aanschaffen, want daar vind ik het simpelweg te duur voor. Essence hanteert meestal toch wat zachtere prijzen voor hun LE’s.

Gaan jullie iets kopen van deze collectie?

 

MAC komt weer met een nieuwe collectie genaamd: Naturally Collection!

Het wordt weer een prachtige collectie met heel veel natuurlijke- en nude kleuren!

Ben je benieuwd geworden naar deze collectie? Bekijk dan even het uitgebreide artikel erover op: BeautyScene.

Vanaf 4 Februari 2012 zal deze collectie te verkrijgen zijn op de bekende MAC vekooppunten.

Wat vind jij van deze collectie?