Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Beauty Nieuws

Voor veel meiden is dit echt heel erg leuk nieuws!

MAC wordt niet overal verkocht en meestal als je wat wilt kopen van MAC, moet je dus eerst een poosje rijden. Als je op je gemakkie rond wil kijken in de MAC store en advies van de MAC verkopers wil, dan is dat helemaal niet zo erg, maar wanneer je specifiek één bepaald product wil hebben, dan komt zo’n online-shop toch wel heel erg handig uit! Ook voor de meiden, die zo min mogelijk naar buiten willen/kunnen óf voor degenen, die het tijdens openningstijden altijd druk hebben, is het ook echt een uitkomst!

De MAC make-up wordt verkocht vanuit de webshop van de Bijenkorf, samen met veel andere high-end merken. Alles staat overzichtelijk opgedeeld en met mooie plaatjes erbij!

Ikzelf zal denk ik niet zo snel bestellen bij de webshop; ik koop meestal wat goedkopere producten dan MAC en áls ik dan iets van MAC zou kopen, dan zou ik het graag in de winkel kopen, omdat ik liever eerst even naar de producten kijk en dat ik ze kan swatchen. Bovendien ben ik met 30 min (OV) of 15 min (auto) bij een MAC verkooppunt, dus tja… veel tijd of geld zal ik ook niet besparen met het kopen in de shop.

Zijn jullie blij met dit nieuws en staat er nog wat op de MAC wishlist?

Nog heel nieuw in Nederland, maar nu al een succes… We hebben het natuurlijk over de GlossyBox!

Met de GlossyBox ontvang je maandelijks 5 miniaturen van (meestal) luxe merken. Op deze manier kom je dus heel makkelijk in aanraking met nieuwe producten, zonder dat je direct een full-size hoeft te kopen.

Je betaalt voor elke box een bedrag van €10,- voor de miniaturen (€2,- per stuk dus) en €2,50 voor de verzending. Wat een eindbedrag maakt van €12,50.

Kijk even mee wat ze zeggen op de site van de GlossyBox:

GLOSSYBOX CONCEPT


  • > Meld u nu aan voor GLOSSYBOX en ontvang iedere maand 5 cosmetica miniaturen van exclusieve merken.
  • > Maak uw persoonlijke beautyprofiel aan op de site en wij zullen op basis daarvan proberen de producten aan uw smaak en wensen aan te passen.
  • > U kunt nieuwe parfums, make-up, bodyproducten en andere verzorgingsproducten van bekende- en niche merken comfortabel thuis uitproberen.
  • > Uw feedback wordt beloond. Geef uw mening over de producten die u heeft uitgeprobeerd. Zo kunt u van de voordelen van onze GLOSSYDots profiteren.

GLOSSYBOX ABONNEMENT


  • > Exclusieve producten en merken comfortabel thuis uitproberen
  • > GLOSSYBOX met daarin 5 beauty miniaturen ontvangen
  • > Iedere maand opzegbaar
  • > EUR 10 per maand plus EUR 2.50 verzendkosten

 

Erg aantrekkelijk als je het mij vraagt. Helaas hebben wij nog niet het genoegen mogen hebben een GlossyBox te ontvangen, maar zodra er wat geld over is, gaan ook wij overstag en aan de GlossyBox. Hier kan je een abonnement nemen op de leuke verrasingsbox, dan is het net of je elke maand een beauty-kado krijgt!

Als je nog niet helemaal overtuigd bent, dan kan je op deze blogs een artikel lezen over de ervaringen met de eerste GlossyBox.

- SillySilSil
- By Sjanty
- Teskuh

Lijkt de GlossyBox je wel wat of is dit echt niets voor jou?