Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Limited Edition

Vanaf December in de winkels verkrijgbaar: de nieuwe limited edition van Essence genaamd: Circus Circus. We kunnen je er natuurlijk heel veel over vertellen, maar laten we vandaag eens kijken wat Essence zelf over deze collectie zegt.

Wie herinnert zich niet de opwindende uitstapjes naar het circus? Vol hoogtepunten met optredens van acrobaten, artiesten, vrolijke clowns en goochelaars. In December 2011 zijn de producten van Essence’ nieuwe trend editie “Circus Circus” de echte sterren van de arena! Van extravagante nagelstickers voor magische handgebaren tot adembenemende lip lacquers voor op het slappe koord, tot een verleidelijke teint voor in de trapeze – de nieuwe Circus Circus producten creëren een spectaculaire look in de winter en de feestmaand! Bereid je voor op de sensationele trend editie “Circus Circus” van Essence.

Klinkt goed toch? Hieronder hebben we even een sneak peak van de collectie:


Benieuwd geworden naar deze collectie? Bekijk haar op de site van Esssence of ga naar het artikel wat Beautyscene erover heeft geschreven voor extra grote afbeeldingen van de producten en prijs-informatie!

Wat vinden jullie van deze collectie en heb je plannen iets hieruit aan te schaffen?