Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Iets meer dan twee weken geleden vertelde ik jullie over hoe je douche/bad ritueel zou moeten zijn volgens Dr. Oz. Dat kan je hier teruglezen. Ik heb sindsdien dat ritueel gevolgd en wilde met jullie delen hoe het bevalt.

Ik kan in ieder geval zeggen: goed! Niet volmondig, want er zitten een paar haakjes en ogen aan, maar over het algeheel merk ik wel, dat mijn huid een stuk zachter is geworden en niet meer zo trekt tijdens en na het douchen. Heel prettig eigenlijk, maar wat is dan het minpunt?

Nou, je moet eigenlijk elke dag werken met een luffa spons of met scrubhandschoenen. Volgens Dr Oz mag dat ook wel, maar ik merk, dat wanneer je het niet doet, je toch niet even schoon wordt als wanneer je je met zeep zou wassen en tja, je gaat natuurlijk onder de douche om schoon te worden. Als je niet scrubt, dan gaan je dode huidcellen zich ophopen en dan vóel je je niet alleen vies, maar dan bén je dat naar mijn idee ook.

Dus meiden: wanneer je deze methode volgt, gebruik dan iets om je gelijktijdig te scrubben. Wil je ‘s morgens heel snel klaar zijn, dan denk ik, dat je je beter gewoon met een zeepje kan wassen. Daarmee haal je heel snel en grondig al het vuil weg en het werkt gewoon heel snel.

Ik blijf, denk ik, nog wel even doorgaan met de methode en kijken wat voor effect het op langere termijn op mijn huid heeft en of ik dan nog veranderingen zie en dergelijke. Ik vind de paar minuten extra werk geen probleem en heb er nu al veel voordeel van. Ik hou jullie op de hoogte!

 

Zijn er andere meiden die deze methode ook al hebben getest en wat zijn jullie ervaringen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>