Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Vandaag review ik twee Rimmel-producten die worden verkocht bij www.cosmeticastunter.nl

Een fijne webshop waar merken zoals Maybelline, L’Oreal Paris en Rimmel heel erg goedkoop verkocht worden! Ze hebben niet álles van elk merk, maar toch een hele leuke selectie van producten.

Allereerst de lipstick van Rimmel in kleur: 88 Metallic Lustre

Ik moet zeggen, dat hij heerlijk ruikt! En echt niet onprettig om op je lippen te smeren! Ik heb erg droge en rimpelige lippen van mijzelf en toen ik begon met aanbrengen, ging dat niet meteen zo soepel als bijvoorbeeld met lippenbalsem. Meestal is een lipstick dan te droog voor mij: dan ziet het er gewoon niet mooi uit, maar bij deze lipstick is dat naar mijn idee helemaal niet gebeurd. Hij legt een prettig laagje aan over mijn lippen en hij brengt gelijkmatig aan.

Ik vind het ook nog eens een mooie kleur! Hij blijft ook goed zitten en geeft niet extreem veel af, als je bijvoorbeeld wat drinkt. Nog een grappig weetje: toen ik deze lippenstift er met een doekje afhaalde, bleven de glitters zitten, net zoals je hebt met glitternagellak. Het gaf nog best een tof effect. Als je er een make-up doekje overheen haalt, gaan de glitters trouwens wel goed weg.

 

En dan Rimmel oogschaduw trio: 624 Lynx (sorry voor de slechtere kwaliteit van de foto’s: ik heb wat camera-problemen, dus moest mijn telefoon ervoor gebruiken)

Ik moet altijd even ruiken aan oogschaduw, of nou ja: ik moet aan heel veel dingen ruiken. Gewoon iets raars wat ik doe, maar ik kan jullie hierbij dus wel vertellen, dat ie lekker ruikt ;-p

Ik vind de lichtste kleur – die ook wat shimmer bevat – heel erg mooi als highlighter. Hij is lekker wit, waardoor je je wenkbrauw mooi kan liften. Met de donkere kleur – die mat is – ben ik ook heel erg tevreden. Het pigment van alle drie de kleuren vind ik normaal tot goed. Dat is natuurlijk ook een beetje persoonlijk. Voor de looks die ik wou gaan maken met dit palette, zijn ze in ieder geval heel geschikt.

Je kan de lippenstift voor €3,99 en de oogschaduw voor €4,25 kopen in de webshop van www.cosmeticastunter.nl

Ik ben wel benieuwd: wat vinden jullie van de shop? Ik als budget-lover kan er in ieder geval wel blij van worden! Daar, waar ik normaal deze merken niet zou kopen vanwege de prijs, kan ik dat nu wel doen :-)

Laat maar weten in de comments!

 

1 Reactie op Review: Rimmel producten van CosmeticaStunter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>