Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Hallo allemaal!

Vandaag maak ik de winnares van het 88 palette bekend.

Maar vóór ik dat doe, wil ik even zeggen, hoe fantastisch ik het vind, dat er zo veel wordt meegedaan aan de winacties: echt hartstikke leuk! Zo krijg ik elke keer opnieuw zin, om weer wat leuks voor jullie te regelen! Zo komt er van de week alweer wat nieuws online, wat, dat hou ik nog even geheim :P

Nu dan de winnares van het 88 Palette:

Vanessa!

Gefeliciteerd Vanessa! En heel veel plezier gewenst met je prijs! Ik stuur je vandaag nog even een mailtje voor je adres-gegevens! (Beantwoord deze mail alléen als hij afkomstig is van info@BeautyWeetjes.nl)

Voor de rest van de meiden: niet getreurd! Want zoals ik net al zei: er komt weer wat leuks aan!

 

3 Reacties op Winnares Winactie 88 Palette!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>