Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Vorige week vroeg ik jullie, wat een geschikte leeftijd is om met make-up te beginnen. 64% van jullie zei, dat tussen de 12 en 14 een mooie leeftijd is, 29% vond tussen de 10 en 12 goed en 7% koos voor tussen de 14 en 16 als ideale leeftijd. Deze resultaten had ik ook wel een beetje verwacht eigenlijk!

Maar dan nu de vraag van deze week:

Wat voor kleur oogschaduw draag je het liefst?

Nou, ik denk niet dat deze vraag erg veel toelichting nodig heeft. Ik kan jullie wel vast vertellen wat voor kleur ik graag draag: bruin. Ja ik weet het: het is erg saai, maar bruin is mooi natuurlijk en past praktisch overal bij. Vroeger droeg ik veel paars en als ik wat paars aan heb, dan combineer ik dat graag met wat mooie oogschaduw. En nu ben ik benieuwd naar jouw mening:

Welke kleur oogschaduw draag je het liefst?

View Results

Loading ... Loading ...

En wat is je tweede keus? Vertel het bij de comments!

 

1 Reactie op Question of the week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>