Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Hallo allemaal! Zoals jullie misschien wel weten, groeit BeautyWeetjes.nl hard en inmiddels zijn er ook verschillende manieren om de site in de gaten te houden!

Vandaag even een artikel daarover.

Waar ik het als eerste over wil hebben is: Bloglovin. Bloglovin is een site, waar je al je favoriete blogs makkelijk kan volgen. Als je aangeeft een blog te willen volgen, krijg je de laatste updates van die blog automatisch in je inbox op Bloglovin. Zo mis je nooit meer iets en hoef je ook niet meer dagelijks al je blogs af, om te kijken of er al is ge-update. Je kan BeautyWeetjes op Bloglovin hier volgen.

BeautyWeetjes heeft ook een Hyve op Hyves! Hier kan je krabbelen, de laatste posts teruglezen en wat achterlaten in het forum. Ook wordt er aan het einde van de week een bericht gestuurd, waarin alle updates van de voorgaande week nog even genoemd worden, met een klikbaar linkje naar het desbetreffende artikel. Door lid te worden van de Hyve ben je dus ook altijd op de hoogte! Oh en misschien ook leuk voor jullie: als je je vriendinnen uitnodigt voor de Hyve, maken jullie állemaal kans op een mooi 88 palette! Want bij 1000 leden wordt deze namelijk verloot! Je kan hier lid worden.

En dan voor de meiden die geen Hyves of Bloglovin hebben, is er ook nog de mogelijkheid om BeautyWeetjes via de mail te volgen. Je geeft dan links in de sidebar je emailadres op en als er een nieuw artikel op de site wordt geplaatst, dan ontvang je hier automatisch bericht van! Heel handig dus voor de meiden die verder niet aan social media doen of alleen deze blog volgen.

Dit zijn voor nu de manieren waarop je BeautyWeetjes kan volgen. En in de toekomst? In de toekomst zullen er nog wel volg-mogelijkheden bijkomen. Wat je op termijn kan verwachten: een Facebook- en een Twitter-account. Omdat het bijhouden daarvan best wel tijd kost en er momenteel nog niet veel vraag naar is, wachten we daar nu nog even mee.

 

Wat vind jij een prettige manier om blogs te volgen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>