Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Een tijdje geleden ontdekte ik de webwinkel www.Fogan.nl waar alle make-up één euro is. Nou ja, alle make-up… als je mixpartijen koopt, dan is het soms nog veel en veel goedkoper dan één euro per stuk!

Nadat er vorige week een stukje over deze shop in de Metro of Spits stond,  besloot ik snel wat te bestellen. Ik heb voor ongeveer 22 euro een set met 48 kleuren nagellak aangeschaft, samen met foundation, mascara, lipgloss en blush.

Helaas waren sommige van de nagellakjes gebroken, maar die worden netjes nagestuurd.

Na een aantal te hebben getest, kan ik vast zeggen, dat ik erg tevreden ben over de kwaliteit van de lakjes en in de potjes zit wel 15ml!!! De rest heb ik nog niet getest, afgezien van de foundation, waarvan ik over de kleur erg tevreden ben, maar hij dekt helaas totaal niet. Ik heb hierbij wel de lichtste kleur besteld, dus misschien is dat bij de donkere kleuren anders. Vooral van de lipsticks en de lipglosses zijn er echt superveel kleuren te verkrijgen.

Ik raad je aan, om snel eens een kijkje te nemen in deze leuke shop!

Kende jij dit merk al en wat zijn je ervaringen ermee?

 

5 Reacties op Make-up voor €1,- bij Fogan Cosmetics!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>