Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Vandaag maak ik de winnares bekend van de BioVera winactie verzorgd door webshop ProCos

Tot mijn teleurstelling hebben er niet zoveel meiden meegedaan met deze winactie als ik gehoopt had. Ik vraag me heel erg af, waarom dat is, dus als je niet hebt meegedaan om een bepaalde reden, dan hoor ik daar graag over in de comments. zodat het in de toekomst wellicht anders gedaan kan worden.

Wat ik wel weer erg leuk vond, waren de reacties van de meiden die wel meededen! Sommigen probeerden de set bijvoorbeeld voor hun moeder te winnen, dat is echt superlief! Ik heb random.org losgelaten op de deelnemers en als winnares kwam eruit:

 

Nathalie!

 

Gefeliciteerd meid! Ik neem later vandaag contact met je op via een mailtje voor je adresgegevens!

 

6 Reacties op Winnares BioVera winactie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>