Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Hallo meiden! Vandaag weer een leuke winactie voor jullie, ik weet dat ik de laatste tijd eigenlijk niet heb ge-update en winacties vind ik altijd leuk om te organiseren dus daarom kunnen jullie vandaag een luchtje winnen! Welk luchtje? XX by Mexx - Nice! Een erg lekker luchtje van 60ml dus hij is ook niet na 2x opdoen op. Ik heb het weer zo opgezet dat jullie zo min mogelijk hoeven te doen om kans te maken op de prijs dus volg even onderstaande lijstje en misschien heb jij binnenkort dit luchtje in huis!

Verplicht
- Laat een reactie achter, waarin je vertelt dat je mee wil doen.
- Word lid van onze Bloglovin én ‘like’ dit artikel.

Niet verplicht, maar wel voor een extra kans:
- Deel deze winactie door middel van een tweet, blog, www of iets anders; je mag dus ook zelf wat bedenken, stuur dan wel even een linkje mee als bewijs, dat je het gedaan hebt.

Je kan meedoen t/m 23-03-2012 23:59u!

Ps: Voortaan mail ik de winnares op de dag nadat de winactie af loopt en ga ik er niet een aparte blogpost aan besteden. Ik zal wel dit artikel even editen dat de winnares gekozen is.

Edit: De winnares is gekozen en heeft hiervan bericht gehad!

11 Reacties op Winactie: XX by Mexx – Nice (60ml t.w.v €29,-) (gesloten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>