Geef hier je email adres op en elke keer wanneer er een nieuw artikel op de site verschijnt ontvang je een mailtje!

bloglovin

Goedkope make-up, ik ben er dol op! Hoe goedkoper hoe beter, dat is ook de reden dat mijn stash zo groot is als dat hij nu is, kocht ik duurdere make-up dan zou mijn portomenee eerder leeg zijn en ik niet zoveel hebben! Nu zijn er veel meiden en blogsters die zeggen dat je beter wat duurdere make-up kunt halen omdat die van betere kwaliteit zijn en dus meer waar voor je geld krijgt maar eerlijk gezegt vind ik dit niet helemaal waar. De keren dat ik wat duurdere make-up in mijn handen heb gehad vond ik deze eigenlijk niet eeens zo dendert. Terwijl er tussen mijn Essence spulletjes toch best wat toppertjes zitten. En tja als een oogschaduw dan niet zo veel pigment heeft dan is het fijner als je dan 2 euro kwijt bent in plaats van 20 euro… Kijk, iedereen moet natuurlijk zelf bepalen waar hij/zij haar geld aan uit geeft maar ik kan mijzelf in ieder geval wel inrekenen als een die-hard budget make-up fan o.i.d, haha. En daarom wil ik vandaag met jullie mijn favo budget merken delen!


Laten we beginnen met Essence, Essence is denk ik wel bij iedereen bekend, het is een budget merk wat naast de Catrice word verkocht bij Kruidvat. Het meeste in mijn stash is denk ik afkomstig van Essence. Veel mensen zijn terughoudend in het kopen van Essence producten omdat de verpakkingen het nogal doen lijken als kinder make-up maar niets is minder waar want god oh god oh god wat hebben ze veel mooie nagellakjes bij de Essence en omdat ik een nagellak freak ben en ze maar 1,29 kosten heb ik ze uiterraard allemaal! De mascara”s daar zitten weleens toppers tuusen en ook de oogpotloodjes vind ik fijn werken. De lipsticks hebben ze in veel mooie kleuren. De oogschaduw raad ik aan eerst goed te swatchen in de winkel want sommige hebben prachtig diep pigment en bij andere vraag je je af of je ze wel echt heb aangebracht… Ik ben echt fan van de Limited editions van Essence omdat ze bijna altijd wel een bijzonder product erin opnemen!


Dan hebben we meteen een merk wat ietsje duurder kan zijn maar waarvan ik eigenlijk altijd alleen maar de budget producten van aanschaf. NYX! Dol ben ik op de Pearl mania pigments en heb er inmiddels toch een stuk of 14. Ze kosten maar iets meer dan 2 euro bij www.Boozyshop.nl en hebben heel veel pigment. De round lipglosses zijn ook favoriet, wel erg plakkerig maar na een tijdje went dat wel want de kleuren zijn prachtig en ze hebben zo ontzettend veel keuze, idem met de round lipstick en bijden kosten weer niet veel meer dan 2 euro. Als je ietwat meer geld te besteden hebt dan hebben ze nog zoveel meer moois van NYX! Het word hier in NL niet in de winkels verkocht dus moet je het op het internet kopen, gelukkig wel via een nederlandse webshop zoals je op de link hierboven kunt zien.

La Femme is een merk wat je bij verschillende goedkope winkels kan krijgen zoals Big Bazar of op de markt, de prijzen kunnen erg verschillen dus wees op je hoede. Van dit merk houdt ik vooral van de oogschaduw pallettes want die hebben namelijk heel veel pigment maar ook heel veel shimmer, echt goed voor een party look. Ze verkopen ook nagellakjes maar daar ben ik niet zo heel erg tevreden mee, ik heb er wel heel veel maar dat komt meer omdat ik een nagellakfreak ben en zou ze eigenlijk niemand echt meer aaanraden.
Verder vind ik de nagellakjes van Catrice altijd erg mooi en goedkoop en die van de Hema idemdito waar je tevens goede kwasten kunt krijgen voor weinig geld, make-up van deze twee merken koop ik niet zo snel omdat ze ook veel spullen verkopen die ik net iets te duur vind. Want tja dat krijg je wel van al die cheap make-up, je wilt al snel niet meer dan een paar euro uitgeven voor 1 product.
Ook ELF is een leuk budget merk dat alleen online verkrijgbaar is en ik heb wel een aantal producten van hun goedkope lijnen, maar echt kwaliteit hebben de producten niet, ik vind ze vooral erg leuk omdat het goedkoop is en ze spulletjes hebben als vloeibare highlighter in verschillende tinten.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan dit artikel, mischien omdat je portomenee het niet zo breed meer heeft of gewoon omdat je intresse hebt in budget beauty. Laats wat horen bij de comments als je je mening wilt uiten of aanvullingen hebt op het artikel.

Liefs, Tessa

5 Reacties op Goedkope make-up…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>